• +389 (0)75 460 080
  • servisbrane@gmail.com
  • ул. Теодосиј Гологанов бр.65, Скопје
  • +389 (0)75 460 080
  • servisbrane@gmail.com
  • ул. Теодосиј Гологанов бр.65, Скопје

Пакети и услуги

ПОЕДИНЕЧНИ ТРЕТМАНИ НА ВОЗИЛО - УСЛУГИ

Цена: 6000 ден.

Чистење и дезинфекција на целата внатрешност од автомобилот Гратис восочно перење и третман на бандажи

Цена: 4000 ден.

Машинско полирање со 3М полир паста Гратис надворешно восочно перење на возилото и третман на бандажи

Heading section

Пријави се

Пријави се за да ги добиваш нашите најнови вести и промоции