• +389 (0)75 460 080
  • servisbrane@gmail.com
  • ул. Теодосиј Гологанов бр.65, Скопје
  • +389 (0)75 460 080
  • servisbrane@gmail.com
  • ул. Теодосиј Гологанов бр.65, Скопје

УСЛУГИ КОИ ГИ ВКЛУЧУВА ПАКЕТОТ

Хемиско чистење
Полирање
Детално перење на моторот на возилото и заштита на истиот
Перење на подвозјето на возилото и заштита на истото

ЧЕКОРИ ПРИ ПОСТАПКАТА

SUPER третманот се состои од BASIC третман + перење подвозјето на возилото
• Кревање на возилото на дигалка и демонтирање на заштитните пластики (пластиката од моторот за да се испере и заштитата од дветестрани).

• Перење на подвозјето со млаз вода и внатрешниот дел од фелните.Нанесување на срество за чистење на подвозјето(користиме различни сретства во зависност од нечистотијата на подвозјето) процесот се повторува додека не се исчистат сите нечистотии.

• Премачкување на целото подвозје со заштитна полир паста и восок.