• +389 (0)75 460 080
  • servisbrane@gmail.com
  • ул. Теодосиј Гологанов бр.65, Скопје
  • +389 (0)75 460 080
  • servisbrane@gmail.com
  • ул. Теодосиј Гологанов бр.65, Скопје

УСЛУГИ КОИ ГИ ВКЛУЧУВА ПАКЕТОТ

Хемиско чистење
Полирање
Детално перење на моторот на возилото и заштита на истиот
Демонтирање на фелните од возилото
Детално чистење на фелните, шапите, амортизерите, дисковите и заштита на истите

Перење на подвозјето на возилото и заштита на истото

ЧЕКОРИ ПРИ ПОСТАПКАТА

Третманот DELUX се состои од Третман 1 и 2 (BASIC & SUPER) + демонтирање на фелните од возилото и детално чистење на фелните, амортизерите, дисковите и шапите на возилото
• Демoнтирање на фелните перење со вода млази соодветни срества(постапката се повторува се додека не се исчисти од двете страни).

• Перење на дисковите,шепите и амортизерите на возилото со млаз вода.

• Нанесување на сретство за чистење на фелни,дискови,шепите и амортизерите.

• Перење на фелните,дисковите,шепите и амортизерите со млаз вода.

• Пребришување на целата површина со микро фибер крпа и дување со воздх под притисок (целата површина е исушена и спремна за следниот чекор).

• Нанесување на полир паста соодветна за секој дел од третманот (амортизери,шапи,дискови и фелни).

• Детално чистење на издувот (со соодветни срества) и полирање за да добие сјај .