• +389 (0)75 460 080
  • servisbrane@gmail.com
  • ул. Теодосиј Гологанов бр.65, Скопје
  • +389 (0)75 460 080
  • servisbrane@gmail.com
  • ул. Теодосиј Гологанов бр.65, Скопје

ДЕТАЛНО ПОСВЕТЕНИ НА ТОА ШТО ГО НУДИМЕ

1Нанесување на хемикалија соодветна за возилото (платно или кожа), четкање или усмукување на истата (процесот се повторува до чистење на сите флеки и нечистотии).
Нанесување на хемикалија на сите пластични делови од внатрешноста на возилото пребришување и повторување на постапката до добивање на саканиот резултат.
Чистење со вода и хемикалија на тешко пристапни места и делови зафатени со р'ѓа, масло или уље. Постапката се повторува додека деловите станат кристално чисти.
НА ВАШЕТО ВОЗИЛО МУ ТРЕБА СПА ТРЕТМАН?

ОДБЕРЕТЕ ЕДЕН ОД ПОНУДЕНИТЕ ПАКЕТИ

ЦЕНА: 10 500ден.
ЦЕНА: 12 500ден.
ЦЕНА: 16 500ден.

Потикнати и мотивирани од светски примери ние создаваме нешто што на нашиот пазар е уникатно и оргинално.

Основната цел и мисија на Кар Спа Центар претставува беспрекорна и детална грижа за моторните возила. “Оставете ги деталите за нас” е нашето мото, додека целосна трансформација и комплетно чисто возило е она за кое што ние се залагаме и сме спремни навистина да го сториме за моторните возила на нашите клиенти.

ВРАТИ СЕ НАЈГОРЕ